Obrim inscripcions pel Fascurt Kids!

Aquesta activitat paral·lela a les projeccions a la platja, recent inaugurada a la passada edició, torna aquest any amb els tallers de doblatge, pixilació i autoretrat digital. Les tardes dels dies 2, 3 i 4 de juliol els més petits podran gaudir del Fascurt Kids, amb diversos tallers de la mà de El Bombeto a Ca n’Humet.

Taller de doblatge

Dimarts 2 de juliol de 18 a 20h. 14 places de 9 a 11 anys

El taller s’inicia amb una explicació dels aspectes bàsics que cal tenir en compte per encarar un doblatge. Tot seguit repartirem els guions, i donarem indicacions, de diferents escenes per a què els alumnes les puguin assajar. A l’hora de doblar les escenes comptaran amb els vídeos de les mateixes convenientment subtitulades i amb els codis de temps que els facilitaran les entrades.

Autoretrat digital

Dimecres 3 de juliol de 18 a 20h. 12 places de 12 a 16 anys

El Light Painting és un procediment en què a través de fotografies d’exposició prolongada i diversos estris emissors de llum en un espai a les fosques, aconseguim crear imatges d’una gran potència estètica i un toc màgic. Una tècnica que obre la porta a una sèrie d’experimentacions visuals més enllà dels materials plàstics, pictòrics i escultòrics, que es poden treballar tradicionalment a l’aula.

Aquest taller fa reflexionar als nois i noies sobre la seva identitat, tant a nivell personal com en relació amb el conjunt de la classe, i els fa plasmar les conclusions en una il·lustració de light painting que hauran de treballar en grup, i de la què en són el protagonista.

Taller de pixilació

Dijous 4 de juliol de 17 a 19h. 14 places de 9 a 11 anys. 10 places de 3 a 5 anys i 10 places de 6 a 8 anys

Durant la primera hora es realitzarà una introducció al mòn de l’animació tot emfatitzant la tècnica d’Stop Motion i els darrers avenços tecnològics. A partir d’aquí esplantejarà als alumnes l’activitat a realitzar: un Stop motion sent ells mateixos els personatges què interactuaran, a través d’un fons chroma, amb la imatge de fons.

Els resultats dels tallers es podran veure dissabte 6 de juliol a les 22h a la Platja d’Ocata.

 

INSCRIPCIONS: kids@fascurt.cat. Les places s’adjudicaran per ordre d’inscripció.