Loading...

Image Alt
FASCURT 2020

El Jurat

AT

ANNABEL TOTUSAUS

Actriu, resident al Masnou. Actualment interpretant ``De mares i filles” al teatre Poliorama. Anteriorment actúa en comèdies com: “El llibertí”, “Sik Sik i altres”, “Confesiones de mujeres de 30”. En musicals amb la companyia Dagoll Dagom i Musical Boscos Endins, entre altres. Amb la companyia La Cubana, ”Campanadas de boda” i “Mamá Quiero ser famoso”. En cinema intervé en “Las leyes de la frontera”, “Gente que viene y bah”, “Biutiful” i “Mejor que nunca”. En televisió, participa en diverses sèries de TV3 i de Globomedia.

MS

MIQUEL SITJAR

Miquel Sitjar. Va estudiar cinema al Cecc, MicroObert i el Col•legi del Teatre. Ha participat en nombrosos projectes de cinema i tv com ``Com si fos ahir``, ``La Riera``, ``Nissaga de poder``, ``Cites``, ``Pàtria``, ``Mirall Trencat``, etc. En Teatre ha estrenat projectes com ``Per Davant i Pel Darrera``, ``Sota Teràpia``, ``Sota la Catifa``, etc. Com a docent ha treballat en algunes escoles de formació actoral de Barcelona i juntament amb l’Eva és director de + q TEATRE .

EL

EVA DE LUIS

Actriu i docent, ha participat a nombroses sèries televisives com ``Sé quien eres``, ``La Riera``, ``Polseres Vermelles``, ``El secreto de Puente Viejo``, ``13 anys i un dia`` o ``El comisario``, entre moltes altres. També treballa com a actriu de teatre i ha participat a llargmetratges i curtmetratges. Així mateix, és actriu de doblatge i locutora i professora de teatre.