SELECCIÓ DIA INTERNACIONAL DE LES FAMÍLIES

 

Amb motiu del dia internacional de les famílies, Fascurt ha elaborat una selecció de curtmetratges que faran les delícies de nens i grans, joies de l’animació premiades nacionalment i internacionalment. Aprofitem per enviar-vos una forta abraçada a totes i tots i esperem poder fer-vos feliços una estona.

 

PAPERMAN 6’17’’

Una deliciosa història d’amor narrada a través de la música i el poder de la imatge, en un espectacular blanc i negre.

THE PRESENT 4’18’’

Jake passa la major part del seu temps a casa jugant als videojocs, fins que la seva mare decideix fer-li un regal.

 

PIPER 6’26’’

Segueix la història d’un petit ocell, el qual, famolenc, decideix enfrontar-se a la seva major por: l’aigua.

 

FOR THE BIRDS 3’25’’

Tot comença amb un grup d’ocells petits posats en un cable telefònic. Quan arriba un ocell més gran tots comencen a queixar-se i burlar-se d’ell…

 

CUERDAS 10’52’’

La rutina de la petita María en el col·legi es veurà alterada per l’arribada d’un nen molt especial. Aviat es convertiran en amics inseparables.

 

DARREL 3’20’’

Les promeses d’un encreuament de mirades al metro són la base d’aquest curt, pur concentrat de slapstick animal.

 

ALIKE 8’01’’

En una vida atrafegada i rutinària, COPY és un pare que intenta ensenyar el camí correcte al seu fill PASTE. Però … què és el correcte?.

 

PIP 4’05’’

Una història per als desvalguts de tot arreu, “Pip” és la història d’una gossa petita amb un gran somni: convertir-se en un gos pigall.

 

BIENVENIDOS 28’00’

A una escola perduda en el cor dels Andes peruans arriba una sorprenent novetat que revoluciona la vida de tota la comunitat: la connexió a internet. Això els obre les portes al món però, sobretot, obre al món la possibilitat de descobrir el que ocorre en el remot llogaret.

[:]