Arranquen els 20 anys de Fascurt

Els propers 7, 8 i 9 de juliol celebrem la 20ª edició del Fascurt, com és habitual, a la platja d’Ocata. En aquest 20è aniversari hem preparat una programació especial que va més enllà de les dates de projecció a la platja, així com una campanya per celebrar aquesta data tan especial. 

20 anys de Fascurt al Cinema La Calàndria

Per iniciar aquesta edició d’aniversari, els dies 8 i 15 de juny, a les 20h, podrem gaudir de dues sessions al Cinema La Calàndria amb un magnífic recopilatori de curts significatius d’aquests 20 anys del festival. 

Així mateix, el 22 de juny, també a les 20h i al Cinema La Calàndria, es realitzarà una projecció musicada. Es tracta de la pel·lícula El maquinista de la general, de Buster Keaton, a la que posaran banda sonora en directe The Woodys. Una autèntica experiència cinematogràfica.

Suport del món del cinema al Fascurt

Més d’una trentena d’actors, actrius, directors, directores i personalitats del món del cinema han mostrat el seu suport al Fascurt i celebren aquest aniversari amb nosaltres en forma de vídeos que podreu anar veient a les nostres xarxes socials. 

Un suport que ens fa immensament feliços i que agraïm de tot cor. 

Projecció dels curts a concurs

Com sempre, la projecció dels curts que participen en les tres seccions habituals es farà a la platja d’Ocata els dies 7, 8 i 9 de juliol. Finalitzat el termini de presentació de curts, hem rebut un total de 1020 peces.